Luigi Pirandello - Żywa maska = (Enrico IV) - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1969)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 19.04.1969 r. w Wejherowie. Reżyseria: Janina Orsza-Łukasiewicz, scenografia: Zdana Jasińska.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- programy; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.