Jadwiga Urszula Bronicka-Rauhut Ex Libris / Janusz Berszten-Tłomakowski. - Tłomakowski, Janusz (1896-1980) (1972)
W prostokątnej ramie, z ozdobnej donicy wystaje baszta obronna, na której siedzi sowa, w półkolistym obramowaniu napis: Jadwiga Urszula Bronicka-Rauhut, u dołu: Ex Libris.