Pełna radość w Bogu Zbawcy - Paszkowska, Teresa (1959- ). (2001)
1. Rozradowanie Maryi w Bogu. 2. Communio personarum korzeniem radości. 3. Radość istnienia jako zamysł Boga.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: Die Freude im Gott den Erlösen.
Streszczenie w języku niemieckim.
Keywords: Radość; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej