Karl. Heinr. Röhr. Diaconus an der St. Bartholomei Kirche za Danzig. ([Niemcy], 1808)
Przedstawia portret w popiersiu pastora Karla Heinricha Röhra.
U dołu poniżej portretu tytuł: Karl. Heinr. Röhr. Diaconus an der St. Bartholomei Kirche za Danzig gebohren den 17ten October 1743 gestorben den 8ten December 1805.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce powstania według języka i tematu.
Data powstania według tematu i techniki.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Grafika portretowa -- 19 w