Polechoński, Goetel i inni / Jacek Łukasiewicz. - Łukasiewicz, Jacek (1934-2021)
Recenzja książki: Pisarz w czasach wojny i emigracji : Ferdynand Goetel i jego twórczość w latach 1939-1960 / Krzysztof Polechoński. Wrocław, 2012.