Ex Libris Jerzego Turowicza W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia lilie na tle liści ostów, z lewej strony u dołu napis: Ex Libris Jerzego Turowicza. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.