Ex Libris B. Vrbský - Svengsbír, Jiŕí (1921-1983).; Vrbský, Bedřich (1890-1966). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1959)
W owalu portret Williama Shakespeare'a, niżej maska teatralna i napis: Ex Libris B. Vrbský. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według podanej bibliografii.
Strona, dostęp 03.06.2019
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.