Obrady XXI Kongresu Techników Polskich / CAF telefoto Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (CAF, 1987)
13 zdjęć przedstawia obrady, spotkania, ludzi XXI Kongresu Techników Polskich w Hali Olivii w Gdańsku, 22-23 kwietnia 1987 roku.