Obrady XXI Kongresu Techników Polskich - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Centralna Agencja Fotograficzna (Warszawa : CAF, 1987)
13 zdjęć przedstawia obrady, spotkania, ludzi XXI Kongresu Techników Polskich w Hali Olivii w Gdańsku, 22-23 kwietnia 1987 roku.
Tytuł na awersie.
Data na awersie.
Autor na awersie.
Keywords: Messner, Zbigniew -- (1929-2014) -- fotografie; Jaruzelski, Wojciech -- (1923-2014) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk