[Afisz. Incipit] Dnia 20. lipca 47 r. o godz. 14-ej odbędzie się mecz piłki nożnej między K.S.Z.Z.K. Ostróda ... i K.S. "Burza" Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu 20.07.1947 r. w Elblągu na boisku miejskim (Agrikola).