[Afisz. Incipit] Zarząd Powiatowy w Słupsku organizuje ... poranek oświatowo-rozrywkowy dla młodzieży ... / Związek Walki Młodych. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o poranku 29.12.1946 r. w kinie Polonia w Słupsku.