[Afisz. Incipit:] Bractwo Literackie w Gdańsku ... organizuje wieczór dyskusyjny na temat: Rok teatralny na Wybrzeżu ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o spotkaniu 16.07.1946 r. w sali teatralnej przy Al. Rokossowskiego 15, na którym referat wygłosił: Edmund Misiołek.