Ex Libris Eugenio Rosasco / W.J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) ([wydawca nieznany], 1968)
Na tle pnia drzewa z liśćmi cztery antyczne monety, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Eugenio Rosasco. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.