Obwieszczenie Starosty Powiatowego Powiatu Kartuskiego - Damrath, Bronisław (Kartuzy : [s.n.], 1949)
Afisz inf. o przymusowych badaniach na choroby weneryczne z czerwca 1949 r.
Keywords: Choroby przenoszone drogą płciową -- Polska -- Kartuzy -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne