Uczcijmy pamięć bohaterów męczenników 1-ego listopada 1947 roku w Dzień Wszystkich Świętych. ([s.n.], 1947)
Afisz inform. o uroczystościach ku czci pomordowanych w czasie II w.ś. na cmenatrzu na Zaspie.