Ex Libris Tadeusza Lesznera / ZEF. - Fijałkowska, Zofia (1909-1989) (1938)
Przedstawia Don Kichote'a i Sancho Pansa w walce z wiatrakami, napis na górze: Ex Libris, u dołu na wstędze: Tadeusza Lesznera. Sygn. aut. w obrębie kompoz.