Ex Libris Pusztai Pál FA. - Fery, Antal (1908-1994) (s.n.], 1964)
Przedstawia żaglowiec na morzu i syrenkę. U dołu napis: Ex Libris Pusztai Pál. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data.