Wiliam Szekspir - Antoniusz i Kleopatra / Bałtycki Teatr Dramatyczny. ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat przedstawienia w reżyserii Stanisława Bugajskiego, którego premiera miała miejsce 4.02.1967 r. w Bałtyckim Teatrze Dramatycznym w Koszalinie. Plakat przedstawia fragment muru z ornamentem w stylu antycznym.