Ex Libris Richard Doetsch Benziger / Rudolf Jettmar. - Jettmar, Rudolf (1869-1939) (1939)
Siedząca półnaga kobieta ogląda otwartą książkę trzymaną przez amorka, u dołu w prostokątnym obramowaniu napis: Ex Libris Richard Doetsch Benziger. Sygnatura artysty: Rud. Jettmar ryta w obrębie kompozycji.