Bałtyk w wieczornej ciszy - Durczykiewicz, Leonard (1876-1934). (Gdynia : L. Durczykiewicz, 1920)
Przedstawia morze i zacumowaną przy molo żaglówkę w świetle zachodzącego słońca.
Data wg działalności fotografa i stempla pocztowego : 5. 8. 33.
Keywords: Bałtyk (morze) -- karty pocztowe