Dedykacje Radziwiłłów dla rodziny królewskiej w staropolskich wydaniach Biblii / Mariola Jarczykowa. - Jarczykowa, Mariola (1960- ).
Keywords: The Brześć Bible, The Gdańsk Bible, The Brześć Psalter, Mikołaj Radziwiłł "Czarny", Krzysztof Radziwiłł, a dedication.