Uwolnienie od przysięgi mieszkańców Xięztwa Warszawskiego, przez Krola Jegomości Saskiego [Inc.:] My Fryderyk August z Bozey Łaski Król Saski [...] = [Inc.:] Nous Frèdèric August, par la grace de Dieu Roi de Saxe [...] : Dan w Luxenburgu dnia 22 Maja 1815 / Fryderyk August. - Fryderyk August I (król Saksonii ; 1750-1827) ([s.n.], 1815)
Druk ulotny - konsekwencje traktatu wiedeńskiego- zrzeczenie się Księstwa Warszawskiego przez Fryderyka Augusta i uwolnienia poddanych od przysiegi wierności z 22 maja 1815.