Bücher Und Noten Karl u. Marien Bock / W. Sauer. - Sauer, Wilhelm (1892-1930) (1930)
Mężczyzna i kobieta siedzący przy oknie, obok otwarty fortepian, u dołu napis: Bücher Und Noten Karl u. Marien Bock.