[Afisz. Incpit] Zarządzenie na podstawie art. 16, lit. e ... / Jan Oderowski. - Oderowski, Jan (Starosta morski w Wejherowie, 1948)
Afisz informujący o obowiązku zgłaszania i utylizacji padłych zwierząt.