[Zaproszenie. Incipit] Wojewoda Pomorski Wojciech Orłowski, Prezydent Miasta Gdańska Paweł Adamowicz mają zaszczyt zaprosić do udziału w uroczystości odsłonięcia pomnika marszałka Józefa Piłsudskiego w Gdańsku ... ([wydawca nieznany], 2006)
Zaproszenie wraz z programem uroczystości 11.11.2006 r.