Dyplomaci : komedio-farsa Zdzisława Skowrońskiego na motywach komedii Wł. Perzyńskiego "Polityka" / Jerzy Zaruba. - Zaruba, Jerzy (1891-1971) (Teatr Rozmaitości, 1963)
Plakat teatralny. Na plakacie lokaj w ukłonie wskazuje szanownemu państwu drogę.