[Afisz. Incipit] Dla uczczenia 3-ciej rocznicy oswobodzenia stolicy ... wieczór autorski Wandy Żółkiewskiej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wieczorze w sali Zarządu Miejskiego w Sopocie 16.01.1948 r.