Ex libris Tineke Bakker-Overeem / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1983)
W prostokątnej skrzynce makieta krajobrazu, wyżej portret kobiecy. U dołu napis: ex libris Tineke Bakker-Overeem, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.