"Primum quaerite - Primus homo" : dwa typy chorałowych formuł identyfikacyjnych / Czesław Grajewski. - Grajewski, Czesław (1960- ).
1. Formuły intonacyjne typu "Primum quaerite". 2. Formuły kadencyjne typu "Primus homo".