M/S "Skoczów" jednostka PLO / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia statek "Skoczów" należący do Polskich Lini Oceanicznych, zacumowany przy nabrzeżu w porcie gdańskim, 5 marca 1977 r.