M/S "Skoczów" jednostka PLO - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia statek "Skoczów" należący do Polskich Lini Oceanicznych, zacumowany przy nabrzeżu w porcie gdańskim, 5 marca 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Statki -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Port (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk