[Afisz. Incipit] Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich w Gdańsku ... organizuje cykl spotkań literatów i młodych poetów Wybrzeża ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1960)
Afisz z programem spotkań mi. in. z: L. Bądkowski, J. Afanasjew, St. Fleszarowa, B. Fac, L. Roppel, St. Załuski, Jan Piepka.
Keywords: Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.