Jak rozmawiać z uczniami o śmierci? / Joanna Kiełkiewicz, Iwona Piotrzkowska-Sut. - Kiełkiewicz, Joanna
Zakres i treść: zachowania uczniów podczas lekcji poświęconej trudnym tematom, indywidualne zachowania uczniów, których nauczyciele obawiają się najbardziej, zachowania zespołu klasowego/grupy utrudniające podjęcie trudnego tematu - jak im zaradzić?.