Bibliografia publikacji księdza prymasa Józefa Glempa / Andrzej F. Dziuba, Mirosław Kreczmański. - Dziuba, Andrzej Franciszek (1950- ).
1. Samodzielne publikacje książkowe. 2. Listy pasterskie (wybór). 3. Artykuły, recenzje, wykłady, publikacje w pracach zbiorowych (wybór).