Sklep centralnej Składnicy Harcerskiej w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wnętrze sklepu Centralnej Składnicy Harcerskiej w Gdańsku, 1979 rok.