[Afisz teatralny] Józef Kuśmierek - Stracone wakacje / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1977)
Afisz informujący o premierze 20.05.1977 r. Reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczno-akustyczne: Zbigniew Nyka.