[Afisz teatralny] Józef Kuśmierek - Stracone wakacje - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny, 1977)
Afisz informujący o premierze 20.05.1977 r. Reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jadwiga Pożakowska, opracowanie muzyczno-akustyczne: Zbigniew Nyka.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.