[Ulotka. Incipit] Nowość dla Pań! Pierwszorzędny fryzjer damski Włodzimierz ... (Oliwa : [wydawca nieznany], 1948)
Ulotka reklamująca zakład przy ul. Armii Radzieckiej 11 (dziś ul. Opata Rybińskiego).
Keywords: Salony fryzjerskie -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.