[Afisz teatralny. Incipit] Aleksander Ostrowski - Niewinni winowajcy = Biez winy winowatyje / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1967)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria Stanisław Milski, scenografia Bogna Lisowska, asystent reżysera Michał Adamczewski.