[Gdańsk - Żuraw z widokiem na Ołowiankę od strony południowej] / H. Fischer. - Fischer, Helma (ok. 1875-ok. 1930) (1920)
Przedstawia Bramę Żuraw w Gdańsku z widokiem na Ołowiankę od strony południowej.