Krużganek zamkowy w Kwidzynie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia krużganek w zamku w Kwidzynie, 1971.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Zamek (Kwidzyń, Polska) -- fotografie; Kwidzyn (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa