Ex Libris Dom Książki W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1966)
W owalu stylizowany herb Częstochowy, w otoku napis: 750 Lat Częstochowy. Poza otokiem data. U dołu napis: Ex libris Dom Książki, poniżej tarcza z monogramem aut.