Kompositions-Abend : Erich Goebel / Konzertagentur Hermann Lau. ([s.n., 1925)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku w siedzibie loży masońskiej "Jedność" na Neugarten 8 (Nowe Ogrody) w 1925 lub 1926 r.