17 czerwiec - dniem więźnia politycznego ([S.l. : s.n., 1984)
Bibuła nawołująca do bojkotu wyborów.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- 1970-2000 -- druki ulotne