Bóg Ojciec w objawieniu chrześcijańskim - Bagnard, Guy (1937- ); Balter, Lucjan (1936-2010) (2000)
1. Syn - Drogą do Ojca. 2. Ojciec - Źródło darmowości. 3. Syn - Drogą ludzi. 4. Ojciec - Źródło miłosierdzia.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Bóg Ojciec; Paterologia; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej