Lew Tołstoj - Śmierć Iwana Iljicza - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2020)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 22.02.2020 r. na Scenie Stara Apteka. Reżyseria: Franciszek Szumiński, dramaturgia: Małgorzata Jakubowska, scenografia i kostiumy: Katarzyna Kornelia Kowalczyk.
Na okładce plakat, autor: Paweł Kamiński.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.