[Afisz. Incipit] Dzielnicowy Komitet PPS Gdańsk-Siedlice zaprasza ... na tradycyjne Andrzejki ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w lokalu "Pod Grunwaldem" (Gdańsk-Siedlce) 29.11.1947 r.