Uważaj podczas wkładania odbijacza ([S.l. : s.n.], 1953)
Przedstawia statek z którego mężczyzna wyrzuca "odbijacz".
Na plakacie informacja: weług pomysłu pracowanika Z-P-G-G B. Karnatha.
Na plakacie daty: 26 VIII 1953 oraz data ukończenia druku 3 X 1953.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty