Verordnung : betreffend den Besitz von Waffen [...] / Hindenburg. - Hindenburg, Paul von (1847-1934) (s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych z 8.05.1915 r. dot. posiadanej przez ludność broni i materiałów wybuchowych.