Verordnung : betreffend den Besitz von Waffen [...] - Hindenburg, Paul von (1847-1934). ([S.l. : s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych z 8.05.1915 r. dot. posiadanej przez ludność broni i materiałów wybuchowych.
Tekst równol. w jęz. niem., lit. i pol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Europa Wschodnia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty